Home | Suggesties | Services | Online | Werkplaats | Contact |

 

Pagina's

· Startpagina
· biografie
· contact
· klant tevredenheid
· route
· services
· Suggesties
· werkplaats

Online afspraak

afspraakformulier

Vragen ?

Wat houdt een Grote onderhoudsbeurt in?

Regelmatig onderhoud van uw auto kan voorkomen dat een klein mankement een dure reparatie veroorzaakt. Tijdens een Grote onderhoudsbeurt wordt uw auto zorgvuldig gecontroleerd aan de hand van een uitgebreide controlelijst met meer dan 95 punten. Omdat de controlelijst is samengesteld uit de onderhoudsbehoefte van verschillende merken en typen auto’s, is deze zeer compleet.

Een APK-keuring is geen Grote onderhoudsbeurt ?

Bij een APK-keuring worden alleen punten gecontroleerd die te maken hebben met de veiligheid van uw auto. De Grote onderhoudsbeurt is veel uitgebreider; zo worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken. Bovendien worden tijdens een Grote onderhoudsbeurt diverse vloeistoffen en filters vervangen. De APK-keuring is bij een Grote onderhoudsbeurt gratis.

moet Distributieriem vervangen?

De distributieriem is een onderdeel dat niet gecontroleerd kan worden, ook niet tijdens een Grote onderhoudsbeurt. De enige manier om dit te doen is door de riem compleet te demonteren en tevens te vervangen. Daarom staat in het onderhoudsboekje van uw auto aangegeven bij welke kilometerstand en/of leeftijd van de auto de distributieriem vervangen moet worden. Bij de Grote onderhoudsbeurt geven wij uitsluitend advies over het vervangingsmoment van de distributieriem.

 

Home :: Suggesties :: Services 

  


PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license

   Nieuw user :: Login :: Loguit

: